APARTMENT REARRANGEMENT 2018-02-27T09:38:02+00:00

APARTMENT REARRANGEMENT
nIce QUARTIER DU PORT

Rearranging that apartment has been designed in order to improve its functionality (optimising, storage features, etc.) and directly according to the natural light circulation… (neither door, nor dropped ceiling but a wide free wall…). The north-east orientation required a delicate consideration of this issue.

The alcove located in the heart of the space has been designed as a “window-room”.

Transformation Appartement Architecte Nice
Transformation Appartement Architecte Nice
Transformation Appartement Architecte Nice
Transformation Appartement Architecte Nice
Transformation Appartement Architecte Nice
Transformation Appartement Architecte Nice
Transformation Appartement Architecte Nice
Transformation Appartement Architecte Nice